aku dan ping pong bat

tengah xde pape nak buat tadi mata aku ternampak pada bat ping pong kat sebelah tv. xde la pape yang menarik sebab ni bende berkaitan dengan sukan yg pada aku tak semenarik badminton atau tenis. mungkin sebab aku sendiri pon jarang tgk sukan ni walaupon ade live kat tv. tapi aku ade gak main kekadang.

bat ping pong
tapi yang buat aku teruja nak buat post ni adalah sebab bat ping pong ni unik. unik dari segi saiz la. kecik gila. siap dengan bola sekali. tah mane datang aku pon x tau. tu yang aku terus simpan dalam poket bawak masuk bilik snap ngan kamera henpon yang x berape nak terang. kamera 1MP beb mana ade orang pakai lagi. tapi dah tu je yang aku ade.

saiz thumbdrive je tu
rajin kan aku siap compare dengan barang2 kat dalam rumah aku. tu belom lagi letak kat sebelah esbok ke, gobok baju ke, selipor jamban ke.

mouse lagi besor
gile kecik aku rase nak kunyah je bende nih. tapi nanti kelako la pulak bile masuk sokkabo headline "seorang lelaki mati kunyah bat ping pong mainan". aku rasa orang yg baca sikit pon x kesian sesilap gelak melekek2.

ibu jari kaki aku lagi besor gedabak tapi x dapek la nak snap dengan jari kaki kang terkantoi lak cargon. boleh jatuh saham yang tengah mencanak naik nih.

No comments: