penjual minyak wangi

bermula semalam aku telah letakkan banner laman web minyak wangi one drop perfumes yg aku rasa x perlu aku perkenalkan lg kpd teman2 semua. ini bg memudahkan sesapa saje utk membeli minyak wangi tersebut secara online. memang la kalau beli online x boleh bau sample dulu tp aku rase la x perlu sample sbb kt dlm tu ada 8 jenis perfume yg berlainan bau tetapi mempunyai kesan yg sama iaitu hanya roll sekali pada baju atau tangan, pasti bau tersebut akan dpt bertahan hingga ke ptg bg sesape yg menggunakannya pd waktu pagi.

ada 5 jenis Women Set bg wanita berharga RM40 bg satu set dan 3 jenis Men Set bg lelaki juga pd harga RM40 setiap set. setiap set mengandungi 8 botol perfume yg berlainan haruman. ada 2 produk istimewa iaitu Men Celebrities' Special dan Women Celebrities' Special yg dijual pd harga RM45 bg satu set. 2 produk terbaru yg dihasilkan yg mempunyai harga yg sama iaitu RM40 sudah boleh didapati di laman web one drop perfumes. untuk maklumat lanjut boleh klik pada banner ini


dapatkan sekarang agar hari anda tidak dibelenggu dengan bau badan dan anda lebih berkeyakinan sepanjang hari.

menyirap darah

arini masuk ari ke 4 aku mc sbb sakit mata. aritu sebelah kiri skarang ni da belah kanan plak. sedang aku bersiap2 ke tempat kerja pg tadi, aku terlihat mata sebelah kanan ni merah semacam. lebih merah dari biasa aku bangun tido. barula aku perasan da sebelah kanan plak yg sakit. bila aku kira semula tolak campur ari aku keje campur ot aku dpt la cover tuk 4 ari mc ni. kira mcm x ot ngan x mc la sama je gaji aku bulan ni. payroll period lak sampai 20 aribulan. jadi ade lg 2 ari tuk aku ot tuk cover lebih sket. kalo ade ot la. esok cemane pon aku nak keje gak x kira la diorang nak halau aku ke hape. biar kali ni satu opis bejangkit dr aku. hahaha tunggu revenge of the sore eyes.

Proof of Evidence

di sini saya ingin mengambil kesempatan untuk menunjukkan beberapa bukti yg saya terima mengenai penyakit mata yg semakin menular dewasa ini. Adalah dinasihatkan bahawasanya bagi ibu-ibu yg mengandung, pesakit lemah jantung, migrain, sawan babi, resdung, selsema burung dan babi, meningitis, barah otak dan acquire immuno defecency syndrom supaya mendapatkan teman sebelom melihat gambar ini. penulis tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang kejadian tidak diingini.

x best

arini dengan rasminye aku demam. x ingat lak aku bile kali terakhir aku demam. tapi agak lama gakla. tp ade satu yg x best nye bile aku rase mata belah kiri ni cam gatal2 dan merah sikit. ni mesti bejangkit dengan member aku. die duk sebelah aku kat opis. aku penah tgk kat cite bersiri House tu yg penyakit yg dikatakan berjangkit ni sebenarnye semua dlm minda kita. bile kita pikirkan sgt yg kita akan kene jangkitan tu secara automatiknye kita boleh terkene jangkitan tu. tapi bila kita x pikirkan sgt dan buat x tau je mesti kita x kene. situasi ini dinamakan 'Mind Over Body'. dan mungkin aku terlalu kerap memikirkan yg aku akan terkene jangkitan nye dan sekarang ni akibatnye mata aku merah. kalau menjelang tengahari ni kemerahan ni x hilang, secara automatiknye jugak aku akan amik mc pd hari isnin ni sbb aku kalau sakit mata paling kurang 3-4 hari. mc x bergaji lak tu. adeii...

Tribute to Michael Jackson

Aku pun x tau kenape setiap kali berita mengenai Mikael dikeluarkan, aku terasa sebak. Setiap kali videoklip ditayangkan rasa cam nak mengalir je air mata ni. Bukan le aku minat tahap dewa cuma minat biasa je. Tapi ade sesuatu yg sangat menusuk hati aku. X dapat aku pastikan. Aku sangat-sangat menunggu kemunculan beliau yang terakhir melalui konsert tour yg x dpt dilakukan. Dari iklan ini aku dpt rase betapa ini merupakan sesuatu yg ditunggu oleh berjuta peminatnya.



Post kali ini adalah khas untuk Mikael atau lebih dikenali sebagai Michael Jackson. Aku akan letakkan beberapa videoklip yg hits yg sgt2 aku minati.





Video mengenai rehearsal untuk konsert terakhir



Ghost









Smooth Criminal



Tolong jgn contohi beliau



They Don't Really Care About Us



Moonwalk



Billy Jean



She's Out Of My Life-lagu balada yg paling disukai MJ



Ini sebahagian sahaja yg dpt aku tunjukkan. Akan aku tambah dari masa ke masa jika berkesempatan. Yang aku terkilan sangat tu dia tak dapat bertemu dengan Ramadhan nye yg pertama sebagai seorang Muslim. Tapi yg pasti dia pergi ketika berada dalam Islam.
Rest In Peace Michael Jackson a.k.a Mikaeel. May Allah Bless U.