blog aku dalam blog nizam sani

keh keh keh..

saja aku nak tengok kalau kalau blog aku ni muncul dalam list teratas kat blog encik nizam sani.

bukan senang nak tengok blog aku keluar dalam blog orang lain yang diletakkan sendiri oleh tuan blog.

biasanya aku yang letak sendiri link blog aku kat blog orang lain.

takpe kita tengok.

kalau ada, kira ada lah.

kalau takde kira memang blog aku ni tahap lembab macam bos aku.

sekian terima kasih.