letih

arini da masuk 08/08/2009. aku da makin bosan dgn keje aku sekarang. projek semakin belambak tp gaji dok lagu tu gak. asik suruh ot je. kalo ot sejam rm15 bole la gak. ni alahai ciput je. kelmarin da dipanggil tuk briefing psl cuti raya. tp seblom tu die dok cite psl working hour masa time pose. sebelom ni keje dr kul 8.45 ke 6.15 dgn lunch sejam. tp masa pose keje xde rehat tengahari dan balik kul 5.45. such a stupid manager. die ingat kite ni robot with artificial intelligent ke. die ca ya nun alip bole la x pose. siap kata "working with 98% melayu always happen like this, i help u and u help me". bapak die. pastu cuti raya pulak kene bahagikan kpd 2 team yg cuti awal dan cuti kemudian. rasa cam dolu2 masa keje kat jusco. hek eleh ingat aku heran gaknye nak keje kt situ. aku keje kt situ pun sbb da xde pilihan dan memandangkan raya nak dekat. aku telah wat keputusan tidak akan sambung kontrak yg akan tamat pd 16 september ni. lagi beberapa hari je nak raya. biar padan muka diorang yg bodo itu xde sape yg tinggal. lg sorang yg satu dept pun akan berhenti masa 31 ogos ni. biar dia tau rasa. haha

p/s: nnt aku cite ape keje aku yg sebenornye dan kenape aku x puas hati dgn dept lain di episod akan datang.