Macam-macam Facebook ni


Sambil-sambil layan facebook aku layan bola sekali.  ada game live kat astro perlawanan antara Manchester City vs Juventus.  Ada pemain Juventus yang aku kagum  dari dulu lagi nama Pavel Nedved(PN). Bekas pemain kebangsaan Rep Czech. Aku minat pasal dia ni sebab stail dia suka score dari jarak lebih 25m. Memang kuat dan kelajuannya boleh mencapai tahap-bapak-laju. haha.. 

Pastu aku try la search kat  facebook mana tau kot-kot ada page dia  ni. Sekali keluar result  memang banyak gila la. Tapi yang kat atas tu memang menarik perhatian aku.  Mana taknye kan ke tu gambar Bastian Schweinsteiger. Dah tu boleh letak nama PN lak.

Ada pulak tu kawan yang add dia ni. Sengal..

No comments: