Ok

Ok.

Hari ni 4/4/14. Ini post yang pertama tahun 2014.

Aku mana perasan. Aku pun dah lama tak bukak blog ni. Bukan sebab sibuk, tapi malas.
Dulu aku ingat bila install app blogger dalam henfon aku akan jadi rajin untuk kemaskini blog. Tapi sangkaan aku meleset. Aku tetap juga malas macam dulu. Sekarang pun hanya mampu melayan whatsapp dengan facebook sahaja.

Wechat? Ada jugak tapi ini caca marba punya app. Entah hapa yang seronok dengan wechat aku pun tak tau. Aku rasa mungkin sebab belum sampai lagi dia punya tune. Tunetalk? aku tak jual benda tu.

Kakaotalk? Aku tak ada benda tu. Line? Aku tak tau.

Tapi kalau dekat US, depa sekarang suka dengan Snapchat. Tu untuk Iphone je kut. Entah aku tak tau.

Peh, malas betul nak menaip. Lepas tu bila baca semula tiba tiba rasa macam tak kena. Rasa nak padam semula tapi rasanya biarlah. Sekurangnya ada benda ditaip kat sini kan.

Ok lah. Lain kali saja ya.

No comments: