aku mengintai ke?

Hari Isnin yang lepas aku saje gatal gi tido lambat. Hambek kau hobat, aku bangun kul 1 tengahari. Lepas bangun tu aku try cuba test la nak bukak mata. Tapi rasa lain macam sikit sebab tak boleh nak bukak yang sebelah kiri ni.

Rasa cam bengkak je cam baru lepas kene tumbuk. Cemane rasa kena tumbuk ek. Pernah ke aku kene tumbuk? tak pernah kot.

Nah aku belanja korang tengok mata aku.



Kalau bengkak cam ni orang kata ketumbit kan. Orang kata lagi bahawasanya kalau kene ketumbit ni orang yang mengintai orang. Pekejadahnya aku mengintai orang. Ni ntah-ntah kene gigit semut ke, tergosok masa tido ke. Ni dah masuk hari ke 3 tak surut lagi bengkaknya.

Sakit woo masa bangun tido. Ni yang nak mintak tolong anda semua kalau ada sapa-sapa yang tau cara nak hilangkan bengkak ni dipersilakan tinggalkan komen ye.

Dan kalau ada sapa-sapa yang tergoda dengan mata ni pun boleh tinggalkan
no tepon sekali..hehe. Mana la tau dari mata turun ke hati.

4 comments:

shahlyna said...

Salam... Hilmi!

Alalaaaa.. Masih sakit lagi ke..?? Cian u..! Blog Walking!!

aku dr amin said...

sziarah. kau sakit mata ke?
dedulu orang selalu cakap kalau sakit mata kena pakai spek hitam takut jangkit. semua tu mitos je
apa yang aku blja dari lecturer aku, sakit mata ni dia takleh spread by air. tapi misal bila kau gosok mata tu dan kau pegang someting, pastu ada orang lain pegang benda tu plak dan gosok mata dia. time tu la dia spread. huhu

Ieda the Rainbow Princess said...

Assalamu'alaikum..Himi..
Slmt Tahun Baru Hijrah 1431H..
Nie mata sy nmpk mcm ketumbit je..
Dh baik ke blm?

p/s: Jgn lupa tinggalkan komen bernas anda dcnie,ya..Syukran..

http://ieda2009.blogspot.com/2009/12/bercita2-mahu-menjadi-jutawan.html

Mohd Fahmi bin Hussain said...

haha..skodeng sape tuu! :)