x tau la

buat masa sekarang ni aku x bole nak publish pape sbb pc aku ni cam ade prob sket. something yg aku dpt detect ialah pc aku ni xleh nak view java. bese la pc lama beb. time ada duit nnt baru nak beli laptop terus. pasni jgn tanye pape sbb aku mls nak post lg. sbb tu kosong ke korg tgk blog aku nih kan. post pun jarang sekali.
ok la, aku pon da kebosanan nih. jumpe lg lain kali kalo ada masa.

No comments: