Hehe..first time nih

tengah baik punye layan dan bersemangat nak melebarkan sayap2 dan menebarkan benih2 kenuffnangan..tiba2 aku dikejutkan dengan kedatangan mesej yg menggemparkan untuk diri aku..


ape la tu pun nak berkira kan..ngux tul

5 comments:

~@k1 is @utuMn!~ said...

iyah!!
pnjat2...
tok memberitahu..
ala ak slalu kne cm 2...
sbb ap r??
gtaw bley???
by da way nex tyme klu niat nk tmbk nuff...
f5 je byk2 kali...
hehehe..
weh nuff kmu pn tdo la...~~

salwani said...

psl shoutmix nih aku dh kna byk kali,mcm ni la dia kuar,aku resubmit byk kali,at last,url aku kn banned by shtmix,dlu xpndai nk idupkn smula url aku 2,skrg pn msih x reti lg hehe,ko reti ke,haja ckit

aku said...

kt tajuk tu pun tulis first time..hehe first time gak kene ni..tp die lom banned lg kan..just rilek 2-3 jam pastu teruskan semola misi la..hehe

MsAnisSyahirah said...

huhu..
aku selalu kena camni gak..

http://msanissyahirah.blogspot.com/

ajie said...

apa maksudnye tu? tak tau rrr