Attention to All NUFFNANGERS

Mintak perhatian kejap ye. Saya amat berharap supaya para nuffnanger dapat la kiranya meninggalkan komen beserta blog add anda di ruangan komen ini. Saya sedang dalam proses untuk menyenaraikan kesemua nuffnangers yang akan saya letakkan di dalam satu list di tepi ini. Saya agak risau jika tidak dpt membaca semua link yg telah diberi di ruangan shoutmix.

Jadi dapatlah kiranya para nuffnangers mengambil sedikit masa untuk membuat seperti yang saya nyatakan sebentar tadi ye. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk membaca post kali ini.

Have a nice day!

18 comments:

eynda said...

Nuff2 tido...nanti eynda datang klik lagi ye...my link ada kat nama tu :-)

RiNa said...

hi..nuff tidola.dah refresh byk kali pun x bgn..nanti rina dtg lagi yek..link rina ade kat nama tu (^_^)

zura@iwan said...

nuff tido...nnti kita dtg lg yer...

kita dh pollow u..

kakngah said...

yer.. nffng tido nyenyak la.. nant kite dtg klik2 k..

http://aslindaa.blogspot.com/

mrs.edy said...

lena nuffnang tido..nt sy dtg lg..

http://edyasyazni.blogspot.com/

IxoR@ said...

http://edgwaregreenpark.blogspot.com/

http://greenparkgallery.blogspot.com/

2 blog ye bang...hihihih....

klik klik...

Melz said...

NewMoon 1x aku click :) free of charge hehe

mr. O said...

huhuhu, salam...

Shahir @ Meng said...

storm warriors 1...hehe..

http://sha-hir.blogspot.com

YobSumo said...

wookeh!

satu disneyland dah disetelkan

http://yobsumo.blogspot.com/

Izan said...

akan selalu singgah sini untuk klik2.. =)

iniCIK yASmin said...

www.purpleintehdark.blogspot.com

miss yasmin

Atiqah said...

this is mine

http://atiqah-naa.blogspot.com

thanks

aku dr amin said...

akudramin.blogspot.com

ada_hairuni said...

boleh join jugak?

http://adahairuni.blogspot.com

thanks :)

ada_hairuni said...

saye dah ade dlm list. terima kasih bnyk2.. :)

Tie-Ibu wawanisolehah said...

dapat click mr potato..nanti click kita gak yer.tq



Eh sapelah nak makan taik mata yg dibuat inti tu agaknya yer haha...jgn bagi kat akak dah

Best Of Me 321 said...

BestOfMe321 > BOM321

http://bestofme321.blogspot.com