dapat diskaun beb


print voucher ni pastu gi ar kat mane2 kedai ogawa tunjukkan voucher pastu dpt ar diskaun ni.
aku x dpt pape sen pon. cuma nak bg kwn2 aku ni sehat. aku xde duit lak nak beli. kalo nak tau kat mane ade kedai ogawa bukak web die kat www.ogawaworld.net crk sendirik. tapi la kan seingat aku kat jusco bukit raja ade kedai ogawa kan. seingat aku ar tp xtau lak seingat korang cemane lak. beli ar termometer ni sbb skang kan manjang org demam. demam selsema babi lagi. demam nak soping raya lagi. demam pas raya xde duit lagi. demam hitu demam hini. sok mlm nak usha ar pastu sambar termometer ni ke. mende lain tu mhl beno lak. print yg gambor ke 2 tu. yg ade gambor aznil tu xyah print. nak print 10 keping nak bg sedare mare ke, jiran2 ke, awek2 ke, sume bole. kaler itam putih pon bole. asal kan korg bahagia dpt beli mende2 ni sume.

salam sihat drpd aku yg mmg sehat tp sakit.

No comments: