untuk teman-temanku

untuk sahabat2 dan teman2 sesepelet ku, sesape je la jimi, zainor, gapar (nampak sgt x ramai yg tgk kan) yg selalu tgk blog aku ni. aku selalu carik peluang buat duit kt internet ni apetah lg yg free. mmg byk dah aku join dr dlm malaysia smpi amerika pun ada. aku join mende alah ni pun sbb die byr singapore dollar. sbb kompeni ni based kat singapore. kalo duit da cukup die akan bayar menggunakan cek ataupun sape2 yg ade paypal tu lg bagus kot. tp yg penting kene selalu bukak emel la takut nnt link yg die bwk tu expired, rugi je xdpt klik.

kalo beminat la klik je kt gambor bawah ni

http://www.emailcashpro.com

kalo nak buat akaun paypal pun bole. nak verified akaun bole guna public bank nye debit card. kire takyah la susah2 nak buat kredit card. ni pun gapar yg ajar. kalo papehal salahkan die. hehehe.. klik kat gambo paypal kt bwh nih
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.


selamat mencari wang tambahan!!!

No comments: